Inschrijven nieuwe patiënt

Makkelijk online inschrijven als nieuwe patiënt

Wilt u zich online in laten schrijven als nieuwe patiënt bij NG-dent? Voordat u zich inschrijft vragen wij u aandacht voor de verdere procedure.

Onderstaand formulier is alleen te gebruiken als u zich wilt laten inschrijven als nieuwe patiënt. Komt u alleen voor de implantologie dan kunt u zich laten doorverwijzen door uw eigen tandarts of zelf een afspraak maken voor een consult.

Inschrijven nieuwe cliënt

  • Alle velden met een * zijn verplicht in te vullen

 

Van volwassenen (18+) ontvangen wij ook graag een door u ingevuld exemplaar van de medische vragenlijst. U kunt dit meenemen bij uw eerste bezoek aan de praktijk.

Na ontvangst van uw online inschrijving wordt er contact met u opgenomen voor een intake- en kennismakingsconsult. Tijdens dit consult komen onder andere de volgende onderwerpen aan de orde:

  • uw ingevulde medische vragenlijst
  • uw tandheelkundige achtergrond
  • klachten en ervaringen in het verleden
  • het mondonderzoek
  • het vastleggen van de gebitstatus en tandvleesconditie
  • verslag van de bevindingen van het onderzoek

Daarna wordt afhankelijk van de bevindingen en wensen een vervolgafspraak gepland voor behandeling of verdere consultatie. Het is niet gebruikelijk bij het eerste bezoek uitgebreid te gaan behandelen. We hechten veel waarde aan het maken van een goede start van de behandelrelatie.

5 jaar Garantie

Op implantaten én kronen

5 jaar garantie op implantaten en kronenWij streven ernaar de hoogste norm te bieden op het gebied van persoonlijke gebits- verzorging en zo te zorgen voor de kwaliteitstandheelkunde die onze patiënten verdienen. We zorgen voor een alomvattend behandelplan en gebruiken herstellende en cosmetische tandheelkunde om de voor u optimale gebitstoestand te bereiken. Als er spoedeisende hulp nodig is, zullen we er alles aan doen om u zo snel mogelijk te zien en te behandelen....

Tanden implantaten, Tandarts NG-dent Hilversum, Betaalbaar en Beste Kwaliteit en Arts

NG-dent Implantologie & Tandheelkunde
Groest 71-3, 1211 EA Hilversum
Tel: 035 - 624 60 98 / 06 - 50 40 15 73

Normale Openingstijden Ma. t/m Vrij.
Van 08:30 tot 17:00 uur

Avondopenstellingen Di. en Woe.
Van 17:00 tot 21:00 uur

Extra Avondopenstellingen Implantaten
Do. en Vrij. van 17:00 tot 21.00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur

Spoeddienst
Voor acute pijnklachten kunt u telefonisch con- tact met ons opnemen.

contact