Behandelingen

Tandartsbehandelingen bij NG-dent Tandheelkunde & Implantologie

Centrum voor Tandheelkunde & Implantologie NG-dent behoort tot de modernste praktijken voor tandheelkunde en implantologie in Nederland. De ervaring, de kennis en de behandeling van duizenden patiënten geeft ons de kans u de beste en meest uitgelezen tandheelkundige behandeling te bieden op een uitgebreid gebied.

Behandelingen bij NG-dent

Bij de rijke ervaring worden u de modernste en nieuwste technieken aangeboden; wij bezitten ons eigen tand-laboratorium, zodat wij u op de meest efficiënte manier kunnen helpen, en binnen de kortst mogelijke tijd! De patiënten stellen wij bij onze behandeling voorop, en wij dragen er zorg voor dat u op een persoonlijke, kundige, toegewijde manier wordt begeleid, waarbij de behandeling steeds op uw wensen en behoeften is afgestemd.

  1. Beste Prijs/Kwaliteit, dat ziet en voelt u
  2. Geen complexe bottransplantaties nodig
  3. Nieuwe tanden in één dag
  4. Tanden gaan lang mee
  5. Makkelijk en goedkoop in het onderhoud
  6. Kosten van de behandeling en nabehandeling zijn laag
  7. Zorgeloos eten, praten en lachen!

Het is de nachtmerrie van iedereen die een kunstgebit heeft. Je houdt een toespraak voor een groot gezelschap of je zit aan een zakelijk diner en plotseling klappert je prothese in je mond. Je kan wel door de grond zakken. Hayat Boulidam heeft deze onfortuinlijke kunstgebitbezitters regelmatig in paniek aan haar bureau. De vriendelijke kliniek manager en projectleider implantologie van het Tandheelkundig Centrum NG-dent in Hilversum kan hen meteen geruststellen. Een team van zeer ervaren en goed opgeleide tandspecialisten onder leiding van eigenaar en medisch directeur Dr. Nashat Gara helpt hen in no time aan een perfect, stevig in de kaak geschroefd gebit, dat echt nooit meer klappert.

Hayat Boulidam: “Wachtlijsten hebben we niet. Je kunt bij ons binnen vijf dagen terecht. Voor één gemiddelde tand of kies tot een volledig gebit en we zijn goedkoper dan de gemiddelde praktijk.”

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Boek een Consult of Bel Ons

5 jaar Garantie

Op implantaten én kronen

5 jaar garantie op implantaten en kronenWij streven ernaar de hoogste norm te bieden op het gebied van persoonlijke gebits- verzorging en zo te zorgen voor de kwaliteitstandheelkunde die onze patiënten verdienen. We zorgen voor een alomvattend behandelplan en gebruiken herstellende en cosmetische tandheelkunde om de voor u optimale gebitstoestand te bereiken. Als er spoedeisende hulp nodig is, zullen we er alles aan doen om u zo snel mogelijk te zien en te behandelen....

Tanden implantaten, Tandarts NG-dent Hilversum, Betaalbaar en Beste Kwaliteit en Arts

NG-dent Implantologie & Tandheelkunde
Groest 71-3, 1211 EA Hilversum
Tel: 035 - 624 60 98 / 06 - 50 40 15 73

Normale Openingstijden Ma. t/m Vrij.
Van 08:30 tot 17:00 uur

Avondopenstellingen Di. en Woe.
Van 17:00 tot 21:00 uur

Extra Avondopenstellingen Implantaten
Do. en Vrij. van 17:00 tot 21.00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur

Spoeddienst
Voor acute pijnklachten kunt u telefonisch con- tact met ons opnemen.

contact