All on 4

Wat is een All On 4 vast gebit op implantaten?

All On 4 vast gebit op implantaten - bovenkaak

All On 4 vast gebit op implantaten – bovenkaak

We hebben een nieuwe website: vastgebitin1dag.nl, hier vind u meer informatie over een all on 4  of all on six gebit op implantaten.

All On 4 ( All On Four ) is een unieke methode cq. een unieke procedure waarbij u een volledig vast gebit ( blijvend gebit ) krijgt op slechts vier tandimplantaten, soms 6 ( All-On-6 ) die zijn ingebracht in de boven- en de onderkaak. Uiteraard kan er ook per kaak worden behandeld.

TIP: All On 4 vast gebit op implantaten is een blijvend gebit en géén klikgebit / klikprothese !

De voordelen van deze unieke methode zijn groot;

 • In tegenstelling tot een kunstgebit is een gehemelteplaat totaal overbodig,
 • In tegenstelling tot een kunstgebit of een klikgebit / klikprothese hoeft u niet bang te zijn dat het gebit losraakt.
 • Met een All-On-4 of een All-On-6 slinkt uw kaakbot niet of veel minder,
 • U behoudt of u krijgt uw volledige smaakvermogen weer terug,
 • Uw nieuwe tanden en kiezen voelen als uw eigen natuurlijke tanden,
 • Uw nieuwe tanden en kiezen functioneren weer als natuurlijke tanden,
 • U kunt weer alles eten en kauwen zonder dat u bang hoeft te zijn dat uw gebit verschuift of losraakt,
 • U kunt weer breeduit lachen zonder dat u bang hoeft te zijn dat uw gebit losraakt,
 • Bij sterk geslonken kaken kan de All On 4 techniek ook worden toegepast, vaak zonder aanvullende ingrepen,
 • Een All-On-4 of een All-On-6 vaste gebit op implantaten kunnen wij bij NG-dent in één dag plaatsen.. Er zijn in Nederland heel weinig tandarts-implantologen zoals Dr. Nashat Gara die dit kunnen en om deze reden deze methode doorgaans niet adviseren!
 • All On 4 / All On 6 is op de lange termijn veel goedkoper
 • Niet onbelangrijke laatste opmerking: er zijn klinieken die menen dat ze een All On 4 goedkoper kunnen aanbieden. Als u een offerte / begroting vergelijkt dient u met 100% zekerheid te weten en vast te kunnen stellen dat de brug van porselein is en niet van acryl ( plastic ).  Acryl is goedkoper.  Onze All On 4 is altijd van porselein !

Meer weten over All On 4 blijvend gebit?

Of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend consult of een second opinion? Tijdelijk zijn de kosten consult voor ALL On 4 en implantologie € 178,63 (dit is inclusief een OPT indien nodig). Indien u aanvullend verzekerd bent, worden deze kosten volledig of deels vergoed. Informeer bij uw verzekeraar.

Boek een All On 4 consult of vraag informatie aan

Voor wie is de All-On-4 vaste gebitsprothese geschikt?

All On 4 vast gebit op implantaten in de onderkaak

All On 4 vast gebit op implantaten in de onderkaak

Voor dragers van een kunstgebit / gebitsprothese of een klikgebit / klikprothese. Of wanneer iemand aangetaste en niet meer te herstellen tanden heeft en liever geen kunstgebit wil, is de All-On-4 of een All-On-6 vast gebit op implantaten dé ideale en dé beste oplossing.

Deze methode is voor die mensen die de kwaliteit van hun leven willen verbeteren.

Echter, ook al behoort u tot de bovengenoemde groep, niet bij iedereen is deze behandeling aan te raden. Pas na een uitgebreid consult en implantologisch onderzoek kan onze tandarts-implantoloog Dr. Nashat Gara bepalen of deze behandeling voor u geschikt is.

Voor wie is de All On 4 of de All On 6 in ieder geval niet geschikt?

Mensen met gezonde tanden, of die één of twee tanden missen, komen niet in aanmerking. Voor deze patiënten bestaan er eenvoudigere en gerichtere behandelingen met één of meer imlantaten met kronen en/of bruggen.

Wat is er nieuw aan deze techniek?

De behandeling vindt in slechts één dag plaats. U verlaat de kliniek aan het eind van deze dag, meestal glimlachend, met vaste tanden die u een hoge levenskwaliteit geven. Het systeem bespaart u kosten, kostbare tijd, en overbodig lijden en pijn. Onze specialist implantoloog Dr. Nashat Gara is volledig bevoegd en zeer ervaren om deze unieke behandeling uit te voeren, en heeft al vele patiënten behandeld. Voor een uitgebreid en een vrijblijvend consult en onderzoek, bent u van harte welkom.

Wat is de slagingskans van de behandeling?

De behandeling wordt al 12 jaar over de hele wereld uitgevoerd. Uit de gegevens van tienduizenden patiënten blijkt dat de behandeling slaagt in 97,8% van de gevallen, wat erg hoog is. De slagingskans kan nog verhoogd worden in de handen van een hiervoor bevoegde arts. In het zeldzame geval dat een implantaat mislukt, is het eenvoudig om dit uit te nemen, en een nieuw implantaat in te brengen. Mocht dit nodig zijn, dan wordt het nieuwe implantaat kosteloos geplaatst. Houdt u rekening met een genezingstijd van 3 à 4 maanden.

Hoe werkt de behandeling?

De voorbereidingen voor de implantatie bestaan uit het maken van digitale scans van de mond. Deze zijn nodig om uiterste precisie tijdens de behandeling te garanderen. Indien de behandeling niet nauwkeurig wordt uitgevoerd, kan er schade ontstaan aan de weefsels in de mond, er kunnen problemen worden veroorzaakt aan de sinussen of aan de zenuwen, of de implantaten komen op een plek in de mond te staan die niet optimaal is, waardoor de slagingskans van het implantaat wordt verlaagd.

Op basis van de scans beslist de implantoloog waar de implantaten geplaatst gaan worden, en welke lengte en dikte ze zullen hebben. Naar keus en in samenspraak met de patiënt kan de implantoloog ervoor kiezen om gebruik te maken van computergestuurde digitale technieken die nog meer (geautomiseerde) precies waarborgen. Wij werken met het systeem van SimPlant. Lees hier meer over digitale technieken bij het plaatsen van implantaten.

Tijdens deze planningsfase kunnen ook al de persoonlijke wensen van de patiënt worden doorgenomen over hoe het gebit eruit gaat zien. Bijvoorbeeld de kleur van de tanden, bepaalde voorkeuren voor de vorm en positie. Als bijvoorbeeld de patiënt een spleetje had tussen zijn voortanden, kan dat in de kunsttanden worden meegenomen, of niet.

implantaten tanden vrouw voor

Na deze uitgebreide planningsfase komt de behandeling. Eerst worden indien nodig tanden getrokken (tanden trekken wordt alleen gedaan als het om niet-gezonde tanden gaat die geen functie meer in de mond hebben.). Meteen in de gaten van de extracties worden de implantaten geplaatst, na eventueel nog wat verwijden of opvullen van de wond. De genezing rondom het implantaat geneest net zo voorspoedig als wanneer er geen implantaat zou zijn geplaatst, en in veel gevallen sneller en met minder pijn en opzwellingen. Deze fase duurt ongeveer een uur.

all on four - na foto - afbeelding - implantatenMeteen daarop wordt de tijdelijke brug geplaatst. De brug is tijdelijk, omdat in veel gevallen het maken van de vaste brug nog moet worden gedaan in het laboratorium. De brug kan worden gecementeerd of geschroefd. De voordelen van schroeven zijn dat de brug niet kan gaan verschuiven. De tijdelijke brug is gemaakt van acryl. Dit is stevig materiaal waarmee de patiënt nog dezelfde dag kan eten en – het belangrijkste – kan glimlachen.

Na een genezingstijd van minstens een maand wordt opnieuw een foto genomen om te kijken hoe ver en hoe goed de implantaten in de mond zijn aangeslagen. Als alles in orde is, wordt de patiënt de vaste brug aangemeten. Deze wordt weer gecementeerd of geschroefd. De laatste aanpassingen worden gemaakt.

De patiënt heeft nu nieuwe tanden maar het is wel de bedoeling dat u elk half jaar even langskomt voor controle. De tanden dienen te worden schoongemaakt, net alsof het uw eigen tanden zijn.

Waarom is All-on-4 te verkiezen boven andere implantaattechnieken?

Basis voor de behandeling zijn 4 (soms 6) implantaten die in de mond worden geplaatst onder een speciale hoek. Hierdoor ontstaat een uitzonderlijke stevigheid en balans, ondanks het gebruik van slechts weinig implantaten. Bij de behandeling wordt gebruikt gemaakt van het natuurlijke bot van de patiënt; operaties zoals botaugmentatie (versterking van het kaakbot) en sinusverhoging zijn niet nodig.

De kortheid van de behandeling verkleint de kans op infecties, en verhoogt de slagingskans van de behandeling. De brug is gemaakt van licht materiaal dat makkelijk en snel schoon te maken is, en dat geen overbodige druk op de implantaten uitoefent. Het All-on-4 systeem is het enige systeem waarbij zoveel flexibele ontwerpen kunnen worden uitgevoerd voor het uiterlijk van de implantaten en de tanden. Het waarborgt een natuurlijke restauratie die er mooi en jong uitziet.

Komt pijn voor bij de behandeling?

Verrassenderwijs, bijna niet. Wij maken gebruik van medicijnen en verdovingsmiddelen die u pijn besparen en die ook het genezingsproces versnellen. Na de behandeling kunt u meteen uw dagelijkse bezigheden oppakken.

Welke arts moet ik kiezen?

Dit is een hele belangrijke keuze. De arts moet in elk geval gediplomeerd zijn om deze behandeling uit te mogen voeren. Verder kiest men het liefst een hierin gespecialiseerde implantoloog met ruime ervaring met de behandeling, met een grote kennis op zijn vakgebied, en iemand die een prettig en geduldig mens is, die luistert naar uw wensen. Gelukkig hoeft u niet verder te zoeken. Bij onze zeer ervaren tandarts-implantoloog Nashat Gara en zijn team bent u in goede handen.

Is de All On 4 behandeling duurder dan andere? Wat zijn de kosten en prijzen van All On 4 of All On 6?

Dat ligt eraan. Aan de ene kant bespaart All-on-4 allerlei uitgaven die nodig zijn bij een traditionele implantatenbehandeling. Aan de andere kant is de techniek ingewikkelder dan bij gewone implantaten, en daarom duurder. Deze techniek vergt in elk geval een investering in uw gezondheid, en is geschikt voor mensen die kwaliteit verlangen. Bij ons betaalt u voor een all on 4 vast gebit van porselein ( niet acryl ) beduidend minder dan elders! Vraag ons om consult voor een begroting.

Wordt een All-On-4 behandeling vergoed door de verzekeraars?

Een vaste brug zoals een All On 4 of een All On 6 wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering. Terwijl een All-On-4 of een All-On-6 vast gebit voor veel mensen de beste oplossing is.

Mocht u een aanvullende verzekering voor tandheelkundige zorg hebben, dan kan het mogelijk zijn dat uw zorgverzekeraar een gedeelte vergoedt. Informeer bij uw verzekeraar of raadpleeg uw polisvoorwaarden. Wel zijn de kosten aftrekbaar van de belasting. Dit is wel afhankelijk van uw inkomen en uw drempelinkomen. Informeer bij ons over uw mogelijkheden..

NG Dent stelt zich volledig garant voor alle uitgevoerde behandelingen. Op implantaten geven wij een garantie van 5 jaar.

Meer weten over All On 4 blijvend gebit?

Of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend consult of een second opinion? Tijdelijk zijn de kosten consult voor ALL On 4 en implantologie € 178,63 (dit is inclusief een OPT indien nodig) Indien u aanvullend verzekerd bent, worden deze kosten volledig of deels vergoed. Informeer bij uw verzekeraar.

Boek een All On 4 consult of vraag informatie aan. U wordt uitgebreid voorgelicht.

All On 4 ervaringen vast gebit op implantaten

Dr. Gara en zijn fantastische team hebben mij supergoed geholpen.

Ik was eerst bij een andere praktijk geweest en daar hebben ze mijn onderkaak eruit gehaald en daar een prothese in gemaakt. Ik was hier zeker niet gelukkig mee en ben toen op zoek gegaan naar een goede implantoloog en kwam al snel uit bij de praktijk van Dr. Gara.

Vast blijvend gebit op implantaten

Vast gebit onder- en bovenkaak

Éénmaal een afspraak gemaakt te hebben met de praktijk manager H. Boulidam was ik meteen overtuigd. Ik wilde implantaten en geen klikgebit! Mevr. Boulidam stelde mij op mijn gemak en we hebben meteen de afspraak gemaakt om de implantaten te plaatsen in de onderkaak.

Toen ik op de dag van behandeling aankwam werd ik door Dr. Gara erop gewezen dat mijn bovenkaak ook zeer ernstig was, en het beter was deze ook binnen zeer korte termijn te doen liefst meteen en de onderkaak later. Dit heb ik niet gedaan want wilde eerst de onderkaak omdat ik van de prothese afwilde. Dus daar startte Dr. Gara de operatie. Eenmaal de 8 implantaten er in zaten viel de hele operatie me 100% mee.

Ik heb toen van Dr. Gara wederom het advies gekregen niet al te lang met de bovenkaak te wachten voor mijn eigen gezondheid. Ik heb toen meteen een nieuwe afspraak in laten plannen maar zei wel dat ik mijn eigen gebit, onder volledige narcose er uit wilde laten halen. Dit omdat mijn angst voor de tandarst zeer groot was. Dr. Gara en Mevr. H. Boulidam raadden mij dit af en garandeerden dat ik echt niks er van zou merken en voelen als ik het met een plaatselijke verdoving zou doen. Deze gok heb ik dus maar genomen en ja ze hadden gelijk. Na 15 minuten had Dr. Gara al mijn hele boven gebit eruit en begon hij al met de 8 implantaten te plaatsen.

Nu 6 maanden later heb ik mijn definitieve porseleinen bruggen en ben ik de gelukkigste mens op aarde. Dit alles dank zij het fantastische team van Dr. Gara en H. Boulidam.

M. Corbee uit Hoogland.

Voor iedereen die twijfelt over implantaten… een eerlijk verhaal met mijn persoonlijke bevindingen…

Natuurlijk begint alles met het vervloeken van dat ellendige kunstgebit dat op niet te voorspellen momenten (liefst tijdens het toespreken van een groep) klappert. Je weet dat implantaten een dure grap zijn, dus je schuift het heel lang voor je uit maar bij gelegenheid ging ik toch maar eens voorzichtig informeren bij mijn tandarts.

Daar doen ze ook implantaten (zeker twee patiënten per maand) dus maar eens een foto laten maken. Moeilijk, moeilijk want doordat ik veertig jaar een volledige bovenprothese heb gedragen (onder een brug met kiezen) was mijn bovenkaak te veel geslonken. Het zou dus niet alleen een dure grap worden maar ook een traject van zeker een jaar. Vervolgens toch ook maar een kaakchirurg geconsulteerd in het ziekenhuis en de uitslag was duidelijk… Het zou een programma worden van ongeveer 18 maanden waarbij eerst een stuk bot uit mijn been of heup zou worden genomen om de bovenkaak te versterken om vervolgens in een aantal stappen de implantaten aan te brengen. Niet iets om echt vrolijk van te worden, dus ook nog even verder gekeken op het internet. Daar kwam ik bij NG Dent terecht en voor ik het wist (zeer pro-actieve attitude van de office manager) zat ik in Hilversum op de stoel en kreeg ik (na natuurlijk weer een foto) uitgebreide uitleg over de mogelijkheden, mijn situatie vergeleken met andere patiënten.

Vervolgens viel een paar dagen later de offerte op de deurmat. Ik schrok behoorlijk want het was het dubbele van wat ik voor dit alles in gedachten al had gereserveerd (gebaseerd op tandarts en ziekenhuis prognoses) maar ik werd over de streep getrokken door vier argumenten:
1 Dr. Gara doet niet anders dan deze operaties (in Israël, Duitsland en Nederland) en reist met zijn team steeds die drie locaties af. Hij is een topper op dit gebied in Europa.
2 Volledige garantie op het eindresultaat (er komen geen vervolgrekeningen).
3 Je komt ’s morgens in de stoel en stapt ’s middags met je nieuwe tanden de deur uit.
4 Op het internet heb ik natuurlijk de doopcel gelicht van Dr. Gara en hij blijkt inderdaad een topper.

Op de dag van de operatie was mijn vrouw meegekomen om op de terugweg eventueel te kunnen rijden vanwege de verdoving. De toch wat erg sobere huisvesting bracht haar aan het twijfelen. Geen luxe, af en toe wat kapotte tl-buizen… “Zullen we niet gewoon weer weggaan?” zei ze, toen ik ook vlak voor de tijd nog een invulformulier kreeg waarin ik moest tekenen dat ik in geval van ‘missers’ (doorgesneden zenuw b.v.) niemand aansprakelijk zou stellen. Dus met toch wat zweet in de handen ging ik de operatiekamer in. Daar was Dr. Gara. De hartelijke glimlach en een open blik van iemand die duidelijk met veel plezier zijn werk doet en meldt dat dit invulformulier een wettelijke verplichting is maar dat hem zoiets nog nooit is overkomen.

Over de operatie zelf kan ik kort zijn:
1 Het is vermoeiend om 6 uren achtereen je mond op te houden (zelfs voor iemand die gewend is om ‘m altijd open te hebben).
2 Ik was verbaasd dat zelfs de verdoving volledig pijnloos was!
3 De operatie zelf verliep vlekkeloos (ook geen pijn natuurlijk).
4 Zelfs achteraf, na het uitwerken van de verdoving, geen pijn gehad… heel bijzonder!
(De pillen die ik hiervoor meekreeg heb ik dus niet gebruikt!)

Na een aantal weken noodprothese (die er overigens heel mooi uit ziet en waarbij je al rustig weer een appel kunt eten zonder kukident o.i.d.) werd de definitieve prothese geplaatst. Onder was in een keer helemaal goed (geen pijn of irritaties achteraf) en boven had mijn tong last van een blokkade door de prothese (dat luistert blijkbaar heel nauw). Ik had vooral bij vermoeidheid af en toe een ‘slis-moment’. Mijn omgeving viel dat niet op (dat zei men tenminste) maar zelf vond ik het hoogst irritant. Dus een berichtje naar Dr. Gara en ik werd onmiddellijk ingepland om dat probleem op te lossen. Een glooiende overgang van verhemelte naar de prothese verhielp dit probleem onmiddellijk.

Kortom, ik ben heel blij dat ik niet naar de lokale tandarts of het lokale ziekenhuis ben gegaan want misschien was ik dan iets goedkoper uit geweest maar ik weet zeker dat het dan een langere en pijnlijkere weg (bot uit de heup) zou zijn geworden. Dr Gara én de rest van zijn team zijn echte specialisten, ze doen niet anders en dat ook nog in drie landen tegelijk. Zij bekeken de foto’s en zochten naar de mogelijkheid om ondanks de geslonken kaak toch een uitstekend eindproduct te kunnen leveren en dat is ze prima gelukt! Ik ben er dankbaar voor en heb geen enkele beperking meer… Niet met eten, niet met praten én ik heb ook nog eens heel mooie tanden (maak ze niet te wit!) gekregen. Ik zou zeggen DOEN!

Met vriendelijke groet,
Jeroen Teelen

Na een lange operatieve dag kon ik naar huis en meteen durfde ik te lachen. Ondanks wat zwelling en kneuzingen voelde ik me al mooi:-)……..

Ik had al een paar jaar last van terugtrekkend tandvlees en werden mijn tanden een voor een los.  Mijn tandarts adviseerde dat ik maar moest genoegen nemen met een kunstgebit want mijn tandvlees was niet goed genoeg en er werd gesuggereerd dat mijn kaakbot niet voldoende was voor een oplossing anders dan een kunstgebit. Na een grondig onderzoek door Dr. Gara, werd ik meegedeeld dat er wel andere opties voor mij waren. Uiteindelijk is er besloten op implantaten.

In December 2016 is bij mij het proces begonnen aan een nieuw gebit en een mooi stralende lag. Ik ben tijdens het screening proces heel goed bijgestaan door Hayat Boulidam, de Office Manager en rechterhand van Dr. Gara.

Na een lange operatieve dag kon ik naar huis en meteen durfde ik te lachen. Ondanks wat zwelling en kneuzingen voelde ik me al mooi:-).

Ik kon altijd terecht voor vragen en als ik zorgen had namen de aanwezige personeel altijd de tijd om mij gerust te stellen. Ruim 2 maanden later kon ik afdrukken laten maken voor mijn permanente tanden en ze zijn begin maart geplaatst.  Ik heb vaak gemaild en kreeg altijd snel reactie op mijn vragen. Ik wou niet geloven dat ik zo een mooi gebit zou krijgen maar het is mooier geworden als ik ooit had kunnen dromen.

Mijn levenskwaliteit is enorm vooruitgegaan. Ik voel me mooi, heb prachtige tanden en dat affecteert mijn hele houding en uitstraling. Ik ben echt superblij en tevreden en heb een investering in mijn toekomst gemaakt.

Marjolein Rijtma – Zwolle

5 jaar Garantie

Op implantaten én kronen

5 jaar garantie op implantaten en kronenWij streven ernaar de hoogste norm te bieden op het gebied van persoonlijke gebits- verzorging en zo te zorgen voor de kwaliteitstandheelkunde die onze patiënten verdienen. We zorgen voor een alomvattend behandelplan en gebruiken herstellende en cosmetische tandheelkunde om de voor u optimale gebitstoestand te bereiken. Als er spoedeisende hulp nodig is, zullen we er alles aan doen om u zo snel mogelijk te zien en te behandelen....

Tanden implantaten, Tandarts NG-dent Hilversum, Betaalbaar en Beste Kwaliteit en Arts

NG-dent Implantologie & Tandheelkunde
Groest 71-3, 1211 EA Hilversum
Tel: 035 - 624 60 98 / 06 - 50 40 15 73

Normale Openingstijden Ma. t/m Vrij.
Van 08:30 tot 17:00 uur

Avondopenstellingen Di. en Woe.
Van 17:00 tot 21:00 uur

Extra Avondopenstellingen Implantaten
Do. en Vrij. van 17:00 tot 21.00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur

Spoeddienst
Voor acute pijnklachten kunt u telefonisch con- tact met ons opnemen.

contact