Vullingen tanden

Wat is een vulling voor tanden?

Een vulling sluit de holtes af waar bacteriën kunnen binnendringen en levert zo ook een bijdrage aan het voorkomen van tandbederf.

Vullingen tanden kunnen onder andere gemaakt worden van goud, porselein, composiethars (witte vullingen) en amalgaam (een legering van kwik, zilver, koper, tin en soms ook zink).

Wij maken onze vullingen alleen van composiet

vullingen tanden

Composiet vulling

Composietvullingen (witte vullingen) zien er natuurlijker uit doordat de kleur kan worden aangepast aan de kleur van de omliggende tanden. De ingrediënten worden gemengd en vervolgens wordt het composietmengsel in de holte van de tand aangebracht om uit te harden.

Composiet is niet altijd geschikt voor grote vullingen, aangezien composietvullingen op lange termijn minder goed bestand zijn tegen slijtage of barsten. Bovendien kan een composietvulling verkleuren door het gebruik van koffie, thee of tabak. Composietvullingen gaan, bij een goede mondverzorging, gemiddeld drie tot tien jaar mee.

 

Vraag info aan over vullingen of maak een afspraak voor een consult

5 jaar Garantie

Op implantaten én kronen

5 jaar garantie op implantaten en kronenWij streven ernaar de hoogste norm te bieden op het gebied van persoonlijke gebits- verzorging en zo te zorgen voor de kwaliteitstandheelkunde die onze patiënten verdienen. We zorgen voor een alomvattend behandelplan en gebruiken herstellende en cosmetische tandheelkunde om de voor u optimale gebitstoestand te bereiken. Als er spoedeisende hulp nodig is, zullen we er alles aan doen om u zo snel mogelijk te zien en te behandelen....

Tanden implantaten, Tandarts NG-dent Hilversum, Betaalbaar en Beste Kwaliteit en Arts

NG-dent Implantologie & Tandheelkunde
Groest 71-3, 1211 EA Hilversum
Tel: 035 - 624 60 98 / 06 - 50 40 15 73

Normale Openingstijden Ma. t/m Vrij.
Van 08:30 tot 17:00 uur

Avondopenstellingen Di. en Woe.
Van 17:00 tot 21:00 uur

Extra Avondopenstellingen Implantaten
Do. en Vrij. van 17:00 tot 21.00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur

Spoeddienst
Voor acute pijnklachten kunt u telefonisch con- tact met ons opnemen.

contact